Post by prevkundistgradar on Feb 20, 2022 10:13:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה עוד אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Rising Super Chef - Cook Fast 2022 version ▞▞▞
צפה והרוויח סרטונים לא פועלים וכשאני פותח את זה צפה ומרוויח וידאו אז המשחק נסגר אוטומטית.. ---------------------------------- ------
משחק טוב אני אוהב אותו קח את הזמן שלך לשחק בו ותאהב משהו חדש לבשל בבית ועוד ☺️ אני אוהב את זה
אני אוהב את אני רוצה לבטל את התשלום החודשי של $3.99. תודה
ובכן, המשחק הזה מאתגר בסדר, כל כך הרבה אנשים להגיש והמלצרית המטומטמת הזו שמה את כל הדברים הלא נכונים בכל מקום זה מתסכל או שהיא פשוט עומדת שם אחרי שאני לוחץ על הפריטים שצריך ללכת לאן שהוא אמור להגיע וזה תמיד ייכשל אם לא מספיק לקוחות מסוימים לא באים איך אני אמור לדאוג לזה
הייתי מדרג את המשחק הזה 5* כפי שאהבתי אותו כשהתחלתי לשחק אבל בינתיים אני מדרג רק 3* מכיוון שביומיים האחרונים לא הצלחתי להתחבר, בבקשה תוכל לסדר את כל התקלות שאולי יש לך ב- רגע שלישי תודה
Stickman Revenge: Demon Slayer Action tggv
אני כל כך נהנה מהמשחק, אני ברמה 880+++ לא זוכר עכשיו. בפעם הקודמת שהייתי חבר, כבר לא עכשיו. דמי חבר די יקרים, הלוואי שאפשר יהיה להפחית אותם ל-12.90 לחודש. עכשיו אני קצת מזומן, גם חבילת הקיץ יקרה מאוד. מחכה לחבילת הצעה 28.90 עבור 330 מזומן😄
אם יש לך הרבה כסף להוציא על אפליקציות, זה המשחק בשבילך. אתה לא יכול לשדרג שום דבר לפני שאתה עובר המון רמות. הם שולחים לך הודעה שאם אתה משלם עמלה נמוכה של 3.99 אתה יכול לקבל הנחות על היותך חבר. אבל, אתה צריך להגיע לרמה 48 כדי לקבל את השדרוג הראשון שלך. ברגע שתגיע לשם, סוף סוף אחריה והאוכל לוקח לנצח. אתה מגלה שעדיין אין לך מספיק כדי לשדרג וצריך לקנות.
אני מאוכזב. אהבתי את המשחק, אבל אני לא יכול להתקדם בלי כסף! זה לא הוגן! חשבתי שיש חוק בינלאומי שאומר שמשחקים חייבים להיות מסוגלים לשחק ללא תשלום. לא נחמד. יוסר בקרוב. לא יכול לשחק בלי כסף. כל כך מאכזב.
משחק נחמד... אבל אנחנו לא יכולים לקחת שתי מחבתות על הכיריים... בבקשה תעשו את הרמות קלות... הרבה מנות יש שם אנחנו צריכים להכין את זה בזמן נתון... אנחנו לא יכולים לקחת שני כיריים, מיקסרים, קערות....
שיחקתי במשחק הזה לפני זה היה מאוד חסר ברק אבל עכשיו עדיף יותר הזדמנויות להשיג כסף יותר אני מקווה שהוא לא ייגמר בסוף כמו שקרה לי קודם לכן המשחק די טוב אם יש לי איסוף תלונה אני אפרסם אותה
אני במפה השנייה בסביבות הרמה ה-15. שרתתי את כל הלקוחות והטיימר פועל על 4 שניות. אני חושב שסוף סוף עשיתי את זה כש-3 לקוחות צצו כשהטיימר יגיע ל-0:01. ואני מפסיד. המשחק הזה נבנה כדי לגרום לך להפסיד ממש בשנייה האחרונה. האם אתם לא יכולים להמציא משחק כנה שאינו מתוזמן או מזויף או מבוסס על מישהו במצב רוח רע. רק תן לנו לשרת לקוחות מרוצים וליהנות.
Rising Super Chef - Cook Fast Arkada nvo
אין הוראות ברורות עבור מתכוני אוכל מסוימים.
אהבתי את זה עד העדכון החדש ביותר. קנה את חבילת האביב, לא קיבל את תכולת החבילה ונאלץ לבקש החזר. סרטונים אינם פועלים בחינם עבור $ או עבור חיזוקים למתחילים ברמות
אני כל כך אוהב את המשחק הזה עד עכשיו שאני לא יכול להתמודד עם הטיימר ⏳ 😂
Rising Super Chef - Cook Fast Arkadne igre qhl
משחק מדהים
אני אוהב את המשחק הזה. זה בדיוק מידת הקושי הנכונה אבל נשאר מהנה.
היה משחק מדהים.. לא יכול לסבול את זה יותר אבל כי לקוחות רוצים להזמין כל מה שכרוך באותו ציוד בישול ובלי יכולת לשדרג, ההזמנות לוקחות לנצח, מחלקים יותר פופקורן כי יותר אנשים מתעצבנים מזה שאני' אני לוקח יותר מדי זמן! לא מהנה.
זה הרבה עבודה לשרת את הלקוחות האלה. לקוח Man במיוחד אינו החלטי לגבי מה שהוא רוצה, והרבה פעמים לא השלמתי את ההזמנה בגלל הלקוח הזה. חחח זה מצחיק עם זאת☺! משחק חמוד!
אני אוהב את המשחק אבל השפית עוברת לאט ולפעמים היא קולטת דברים שלא רציתי. וכשאני מנסה לשרת לקוחה היא לא תשחרר את האוכל בזמן לפני שהם ייעלמו.
המשחק מעולה. עם זאת זה הופך למאתגר (מה שאני נהנה ממנו) אבל נראה כאילו אתה נאלץ לקנות מרכיבי פרימיום רק כדי לעמוד ביעד כספי בסיסי.
ממליץ בחום על המשחק הזה אם אתה אוהב משחקי קצב מהיר
כיף ולמעשה בחינם. חלק מהתקלות הגרפיות לפעמים והאיות והדקדוק עלולים להיות גרועים. עם זאת, אני משחק במשחק הזה במשך חודשים ועדיין לא שילמתי כסף כדי להתקדם. הוא קיבל שעות של כיף בחינם וזה אחד המשחקים האהובים עלי להרוג זמן. אפילו הפרסומות אינן מוגזמות.
אני אוהב את המשחק הזה אבל חוויתי שהכסף שלי נעלם זה קרה 3 פעמים ..
אוהב את המשחק הזה! ייתן לו 5 כוכבים אבל אתה צריך לחכות יותר מדי כדי להיות מסוגל לשדרג את הציוד שלך. כמו כן, זה עולה הרבה יותר מדי עבור תלבושות חדשות. אני גם מרגיש שאתה צריך להשיג יותר מהכרטיסים האלה בכל חודש אם אתה מצטרף למועדון תמורת $4.00 לחודש. אתה באמת לא מקבל הרבה על זה! אז, הייתי אומר 5 ☆ עבור משחק בפועל, 3 ☆ עבור כל השאר.
מעולההה
אני אוהב לבשל זה מה שאני טוב בו אני אוהב אוכל .בישול משמח אותי זה מזון הפיפי לחיות המחמד שלי .משחק טוב אוהב את זה בעצמי.
זה משחק מהנה, אני כל כך אוהב אותו! אבל מצטער אם לא יכולתי לתת 5 התחלות זה בגלל שאני לא יודע מה יקרה כמשחקים ושדרוג רמות... אני בוודאי אתן ביקורת שוב לאחר סיום המשחק הזה👍. תודה
אני באמת אוהב את המשחק, אבל אני מאוכזב מכך שנגמר לו הרמות כל כך מהר. אני משחק כל יום אז קל לי לעבור רמות
אני אוהב את המשחק הזה אבל אני מאוד מאוכזב ממנו כרגע. לא הצלחתי לשחק בו ביומיים האחרונים. בכל פעם שאני הולך לפתוח אותו, הוא מתנהג כאילו הוא עומד להיטען, ואז הוא יוצא בחזרה. זה מתסכל אותי כי אני אוהב לשחק בו. אבל אם זה ימשיך, אז אני אפסיק לשחק בזה.
הוא מתקלקל וקורס ברמה 236. אני מקווה שלא אאבד שום דבר אחרי שאעדכן אותו. עדכון: לא איבדתי נתונים אבל אחרי שסיימתי את שלב האוכל הקוריאני, הרמה הבאה לא תוריד. חיכיתי ימים ולבסוף פשוט הייתי צריך להסיר את ההתקנה של המשחק אחרי שהגעתי כל כך רחוק. עדכון 2: האינטרנט שלי עבד עבור כל השאר, כמו הסרטונים ורמות המפה. זה פשוט לא נתן לי לעזוב את הרמה הקוריאנית.
אני כל כך אוהב את המשחק הזה. העובדה שאתה יכול לבשל את הארוחות בעצמך... אבל אני לא אוהב את הרעיון להגיש חיות בר. המזונות שאנו מבשלים מיועדים לבני אדם, אני לא מבין מדוע יש לכלול בעלי חיים כלקוחות.
אוהב לשחק אבל זה קצת יקר לשדרג מכשירים וכדי לפתוח שדרוגים אתה צריך להגיע לעזאזל קרוב לרמה 200. מי עושה את זה? אז גם עכשיו הבנתי כמה זה בלתי אפשרי לקבל שלושה כוכבים כשאתה מתקדם יותר במשחק בלי פריטי פרימיום. נקודות היעדים שנקבעו אליהם הן בלתי אפשריות ללא פרמיות. שעליו אתה צריך לשלם.
היה לי את המשחק הזה בעבר, התחלתי להקפיא ואיבדתי את כל האנרי והזהב שלי. מחקתי, אבל מתגעגע אז נסה שוב. משחק נהדר, הוא קופא מהר.
המשחק הזה מאוד כיף.. אם אפשר היה לשחק בו. שיחקתי בעשרות משחקי בישול ואף פעם לא סקרתי אחד בתור תשלום כדי לנצח, אבל המשחק הזה הוא לשלם כדי לנצח. רמות מסוימות בלתי אפשריות אחרת. אתה יכול להרחיב רמות באמצעות 'דולרים' שבקושי ניתנים. חבל. זה משחק מעוצב היטב למעט טקטיקות משחק קרנבל. אל תשקר ותגיד שהרמות ניתנות לביצוע עם עבודה ב/c הם לא.
אני נהנה מהמשחק הזה. משעשע אותי!!
איבדתי חבורה של דברים שהוצאתי עליהם את כל האסימונים שלי. לאחר עדכון..וצריך לכבות את המדריך המעצבן. מאט את המשחק שלי. בבקשה ייעץ.
Rising Super Chef - Cook Fast Arcade qco
Rising Super Chef - Cook Fast ארקייד xmuh
אהבתי מאודדד 😍
אוהב לשחק. רק שלפעמים זה לא נותן לי את כל המנות שאני זוכה בהן. לא שומר ספירה טובה. אבל הרבה כיף. 😀
המשחק הזה ממש כיף לשחק בזמני הפנוי. אין כמעט פרסומות, תודה
אני אוהב את המשחק הזה, אבל במשך יומיים אני לא יכול לראות את המפה אלא את החושך. מה קרה?
משחק כיפי. אבל יש הרבה מאוד שגיאות כתיב. רק הסחת דעת, כמובן. גם לאירועים אין ספירה לאחור. אני רואה שיש 30 רמות, אבל הם נעלמו פעם אחת, אז אני מנחש שיש מגבלת זמן, אבל אין דרך לדעת. עד נכתב כעד, זמין נכתב כזמין או משהו כזה, אולי לא נכתב כאל אל, וכן הלאה.
משחק גדול צריך יותר תגמולים
משחק מהנה, רוצח זמן נהדר. עם זאת אני לא אוהב את זה שקשה לפעמים להשיג את המטרה של $ כשאין לך "מרכיבים מובחרים" אין לי חברים שמשחקים ואני לא נוהג להוציא כסף אמיתי כדי להשיג את החומרים
תצטרך להמשיך לקנות כסף אבני חן כדי לעבור את המשחק SMH
משחק נהדר!! שיחקתי הרבה משחקי בישול וזה האהוב עליי עד כה!!