Post by prevkundistgradar on Feb 20, 2022 10:10:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē bezgalīgus dārgakmeņus ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking Chef 2022 version ▞▞▞
Šajā spēlē ir daudz reklāmu un daudz pūļu, lai iegādātos savus dārgakmeņus. Angļu valoda arī ir slikti uzrakstīta.
Pēdējo pāris dienu laikā esmu pamanījis, ka mans XP nepalielinās. Kad esmu pabeidzis līmeni un atgriezies sākuma ekrānā, XP skaitļi mainās, pēc tam atgriezieties pie iepriekšējiem. Ja tas turpināsies, es nevarēšu atvērt nākamo restorānu. Vai kāds var man palīdzēt šajā jautājumā?
Man patīk šī spēle, bet dažreiz tā aizkavējas
pārāk daudz reklāmu.. es to ienīstu!
Laba un vienkārša spēle. Man tā patīk
Man patīk jūsu spēle, bet, kad es cepu ēdienu, ir vajadzīgs laiks, lai viss būtu kārtībā, un es zaudēju klientus 😳😢💔😤
准备 原料, 服务 客人, 都 要 用 手指 拖拽 大大 降低 降低 准确度 和 可 可 玩度 还是 疯狂 厨房 厨房 厨房 比较 好 好 点击 玩法 比较 好. 客人 不 都 疯狂 厨房 还 有 蛋糕 布丁 啥的 可以 安抚 客人. 客人 不 耐烦 的 声音 听 着 真的 火大 感觉 自己 不 是 玩家 而 是 奴隶 这 这 时候 是 奴隶 不 拖错 一 个 食材 就 更 拖错 了 个 食材 就 更 崩溃 (至少 目前 是) 可以 无限使用 垃圾 桶 而且 好像 也 没 用 几 条 命 的 限制 限制 总体 来说 的 体验 很 差 玩 来说 得 焦躁 上 火 火 不 知道 为什么 那么 多 人 玩. 准备 卸 了.
Viņi ievietoja reklāmas tieši garšvielu traukos. Jūs vienmēr nejauši klonējat reklāmu, iznīcinot savu spēli!
Tas ir ļoti interesanti.. Man patīk spēle
tas ir jauki, bet dažos punktos reklāmu ir pārāk daudz
reklāmas mani satriec, jo spēle no tām sasalst
Pārāk daudz nepatīkamu reklāmu un briesmīga angļu valoda
Apbrīnojama spēle! Ideāla spēle, kad vēlaties kādu laiku nogalināt. Lūdzu, pievienojiet vēl dažas virtuves/veikalus.
Jautri! Nepieciešamas vairāk iespēju bezmaksas dārgakmeņiem
Man patīk spēle, bet tā bija grūta, kad devos uz fantāzijas bāru. Es nevaru izmantot mašīnu vīnam 😔😭 Lūdzu, izlabojiet to
ļoti maz dimantu avota, un tie ir nepieciešami jauninājumiem
tā iesaldēšana un laiks klientu apkalpošanai ir pārāk īss, tas varētu būt labāks
Spele ir laba
Man tas patīk, jo viss ir saistīts ar ēdiena gatavošanu
Man patīk spēle galvenokārt tāpēc, ka ir dažādi restorāni, no kuriem izvēlēties. Tomēr dimantus ir neticami grūti iegūt spēlē, kas ir nomākta, jo jums tie ir nepieciešami, lai turpinātu progresu. Viens no veidiem, kā iegūt dimantus, ir skatīties reklāmas, bet es to pat tagad nevaru izdarīt. Ikreiz, kad noklikšķinu uz reklāmas daļas, spēle vienkārši avarē. Lūdzu, izlabojiet to 🙏 Arī iegūt exp ir tik grūti. Lūdzu, atvieglojiet līmeņa paaugstināšanu
🧐🎤Es domāju, ka esmu spēlējis šo spēli B-4, bet ar citu nosaukumu. ES neesmu pārliecināts. Jebkurā gadījumā tas ir lieliski un ļoti ātri. Mīli to. 🎺🧐
Crazy Cooking chef Simulación wnwg
Šī spēle ir līdzīga Cooking Fever. Bet tas ir daudz labāk, jo jūs varat viegli nopelnīt monētas un dārgakmeņus, lai uzlabotu virtuves piederumus un restorāna dekorācijas. Atšķirībā no gatavošanas drudža, kur ir grūti nopelnīt monētas un dārgakmeņus. Un paiet ilgāks laika periods, pirms varat veikt jaunināšanu.
Crazy Cooking Chef Simulācijas spēles uapa
Laba spēle, bet šī spēle nav laba prātam, un acis nedod šo spēli maziem bērniem. Esmu ārsts-speciālists
Laika slepkava, bet reklāmas parādās visā manā ekrānā, un spēle nedaudz kavējas.
Jauka spēle 👍
jautra spēle... daudz reklāmu
Spēle nav jauka un pilna ar reklāmām
ēdiens netiek pagatavots pietiekami ātri un pārāk daudz cilvēku
Ikvienam ir nepieciešams laiks, lai iegūtu dārgakmeņus, kas jums nepieciešami, lai uzlabotu aprīkojumu, kas jums jāizmanto.
Lai nopelnītu dimantus, ir vajadzīgs mūžīgs laiks, un tas mudina jūs iegādāties dimantus. Tas mēdz kļūt garlaicīgi, salīdzinot ar ēdiena gatavošanas drudzi. Labāk uzlabojiet veidus, kā iegūt dimantus!!!
tas var atvieglot jūsu prātu, bet pārāk lēns
Fruit Funny Blocks: บล็อกผลไม้ตลก ปริศนา hmo
Pati spēle ir jautra, taču ir dažas lietas, kas man nepatīk. Jums ir jāsavāc šie "dārgakmeņi", un to uzlabošana maksā monētas UN dārgakmeņus. Lai turpinātu darbu, jums ir jābūt daudz dārgakmeņu, un es atsakos tērēt grūti nopelnīto naudu spēlēm. Bet jums, puiši, vajadzētu nokļūt tur, kur jauninājumi maksā TIKAI monētas, jo, kā jau teicu, dārgakmeņus ir grūtāk iegūt. Kāpēc tas maksātu abiem, ja vien viņi nevēlas, lai jūs vai es maksātu par spēli? Pēdējā laikā esmu izmēģinājis daudzas gatavošanas/celtniecības spēles, un šķiet, ka tās visas maksā monētas un vēl kaut ko grūtāk dabūt...visi vienkārši grib naudu, un man tas ir apriebies.
Jautri un izklaidējoši tas ir izaicinājums, bet ne tik grūti, lai padoties. Līdz šim vadības ierīces darbojas pareizi, man nav bijušas nekādas problēmas, un es varu virzīties uz priekšu, netērējot naudu. Kopumā spēlēt var gandrīz jebkurš vecums, kas vecāks par 5 gadiem.
lūdzu, tas pārāk daudz sasalst
spēle ir laba, taču tā nevar saistīt nevienu Google vai fb kontu, tāpēc, ja atinstalējat spēli, jūs nevarat atgūt progresu. lūdzu izlasiet šo izstrādātāju!!!
šī spēle nedarbojas pareizi. tas netiek jaunināts, kad izmantojat dārgakmeņus. laiks beidzas, pirms esat pabeidzis, un atzīmē, ka esat zaudējis.
Šī spēle ir jauka, taču jau pēc dažām dienām mans sniegums nav labs, tāpēc man ir tikai 1 vai 2 zvaigznes, lūdzu, palīdziet man virtuves karaliene.😉😉🙏👋👋
Crazy Cooking Chef Simulyasiya jver
Jaukas spēles
Man ļoti patīk spēle, bet, lūdzu, paātriniet gatavošanas laiku
jautri, un tas māca jums pievērst īpašu uzmanību
suši veikals kraujas..ko darīt? tas ir vienīgais veikals, kas pēkšņi apstājas.. aprīkojums ir pilnībā modernizēts, bet nevar pabeigt uzdevumu, jo tas pēkšņi apstājas.😥 Lūdzu, izlabojiet suši veikalu😥
Tā ir jautra spēle. Tā ir receptes patiesība. Tā ir interesanta
Pavāra gatavošana ir ļoti jautra spēle. Zinot, ka man nav jāiegādājas spēle, lai spēlētu, ir lieliski. Izbaudiet dažādus līmeņus. 😃
Skaista pieredze ir tikai tā, ka ar monētām vienmēr nepietiek, bet kopumā vislabākais❤️❤️