Post by prevkundistgradar on Feb 20, 2022 9:52:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz pulu aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Retro Garage - Car Mechanic 2022 version ▞▞▞
Mən oyunu yalnız küçələrdə olanda oynamaq üçün yüklədim, lakin oyunun nə qədər müxtəlif olduğunu deyəndə, səviyyəni yüksəltmək və daha çox avtomobil və mühərrik əldə etmək üçün hər gün oynamağa başladım. yeniləmələrə dair fikirlər Mən transmissiyanı dəyişdirmək və avtomobilləri tam ötürücülüyə çevirmək istərdim
Mən yalnız 3-cü səviyyəyəm və 1,5 mil var, çünki bir reklam üçün 1k.
bu olduqca fenomenaldır, amma pulum artmadı, niyə bilmirəm
indi Y
Surum super 💪💪
zəhmli oyun bundan daha yaxşı olduğunu qeyd edir
Mən bu oyunu sevirəm, çox asılılıq yaradan şikayətlər 4 fərqli təkərin kiçik narahatlığı və oyunun iş saatı olmasıdır. Həm də nə etdiyimi bilmirəm, amma mağazadan nəsə alanda yenə də reklamlar alıram
Maşını düzəltməyə pulum yox idi, ona görə də çox kasıbdır.
Daha çox avtomobil əlavə edilə bilər və avtomobillərinizi gəzintiyə aparmaq üçün daha çox yer
Pis. Yarış mümkün deyil. Birinin avtomobilini təmir etmək üçün sizə verdiyindən daha çox pul xərcləyirsiniz. Mənasız və təkrarlanan
Mən oynadığım ən yaxşı oyunu sevirəm
Retro Garage - Car Mechanic Simulation lkg
Bütün avtomobil həvəskarları üçün heyrətamiz dərəcədə dərin və öyrədicidir.
Retro Garage - Car Mechanic Simulator xud
Oyun yaxşıdır, amma mənim istifadə edəcəyim avtomobili bir şəhər əlavə edə bilərsiniz, mən onu yarış meydançasında sınamaqdan yoruldum, bir şəhər əlavə etsəniz, bu 5 ulduzu qiymətləndirirəm.
Bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı avtomobil mexaniki oyunudur, heç bir səhvi yoxdur. Növbəti yeniləmə ilə bağlı bir neçə şey soruşmaq istərdim - 1. Zəhmət olmasa, sadəcə olaraq A.I ilə sürə biləcəyiniz, eləcə də yarış treki olan bir xəritə əlavə edin. 2. bəlkə də səviyyəni yüksəltməyi asanlaşdıra bilərsən ki, uzun müddətdir ki, üyüdülüb 16-cı səviyyəyə çatıb. 21 nömrə üçün hudson hornet kimi
jeep işi pisdir
O, dam çarxını qoy dedikdə, dam çarxını aldım, amma onu quraşdıranda və dam quraşdırılanda yenə də dedi ki, edə bilməzsən, ancaq dam quraşdırılıbsa, dam örtüyü
Retro Garage - Car Mechanic Simuliaciniai ljd
Çox yaxşı oyun! Bəli çox yaxşı 👍. Qrafika o qədər də gözəl deyil, amma hər şey yaxşıdır, siz avtomobilləri təmir edə və heyrətamiz işlər görə bilərsiniz.
Bu pisdir
TMNT: Mutant Madness Rollespill kblz
Bu yaxşı oyun deyil. Ancaq öz mağazanız kimi bir şey əlavə edə bilərsinizmi, avtomobilinizi sata bilərsiniz və ya avtomobilinizi avtomatik sürücüyə vurduğunuzda zərər göstərə bilərsiniz.
Bu nə ******************
çox əyləncəli və vaxt aparan yaxşı bir avtomobil mexaniki oyunu görmək xoşdur
bəzi çətin təmiri olan əla oyun, mən tövsiyə edirəm
Oyun super super sərindir və mən turbo, üfleyici, suqəbuledicini dəyişdirmək və mühərrikin aşağıdan yüksək keyfiyyətli hissəsini seçmək istəyirəm və gözləyəcəyim üçün sürüşmə sürüşən təkərlər əlavə etmək istəyirəm.
Yeniləmə və lazımsız avtomobillər 10
Əladır.Bəzən nə davam bilmirsən.Sonra başa düşürsən.Amma yenədə əla oyundur.Türk dilinə tərcüməsi var.
Sürücülük daha yaxşı ola bilərdi və maşın sürərkən avtomobilin içindəki qrafika pisdir, içəridə ölçü yoxdur, kokpit rejimi, ümumilikdə oyunda bu gün və yaşda çoxlu qrafika yoxdur, 2022-dən daha çox 2000 il üçün hazırlanmışdır, həmçinin asan.
Avtomobilləri saxlama və qaraj arasında necə dəyişmək çaşqınlıq. Təmir olunmuş maşınımı necə satacağımı fikirləşirəm. Bu baş verməmişdən əvvəl oyunu bəyəndim.
Bu oyunda 3-cü avtomobilin dediyini başa düşmək çox çətin idi
əla oyun amma mühərrik xarab olmadıqda əlavə edə bilərsiz zəhmət olmasa işə düşəcək və yağ əlavə edin
Bu yaxşı oyun olardı, bir çox digər oyunlar kimi hər hansı bir oyunu məhv edən reklamların çox olması istisna olmaqla.
pis
Çox pisdi
axmaq! 4 yaşlı uşaqlar üçün
Sidik kanalımda paslı bir dırnaq vurmaq daha xoş təcrübə olardı
Eh palat
Uzun müddət oynanan bu oyunu vidalayın, amma birdən bir səviyyə gəldi, hər şeyi təmir etdim, amma səviyyə təmizlənmədi Kaş sıfır ulduz olaydı
Retro Garage - Car Mechanic הדמיה jscv
Avtomobilə daha çox güc lazımdır, çünki siz 80 mil/saat sürəti çətinliklə keçə bilirsiniz və yarışdan pul qazana biləcəyiniz yerə çatmalısınız.
sərin
Zibil qutusu. Bu oyun pozulub.
normal
Əvvəllər oynadıqlarımla bağlı oynadığım ən yaxşı oyun. Mənim üçün mütləq beş ulduz layiqdir. Növbəti yeniləmədə lütfən, istifadə etmək üçün daha çox avtomobil və fərdiləşdirmələr və Autodrome-da kapotu aça biləcəyimiz və avtomobili istənilən pov-dan yoxlaya biləcəyimiz funksiya əlavə edin.
Bəzən mənim üzərimdə donur və sonra oyunu bitirməli, sonra yenidən oyuna qayıtmalıyam. Zəhmət olmasa düzəltməyə çalışın
Vay əla
yaxşıdı
Bu, çox əyləncəli bir oyundur, hətta başqaları ilə iştirak etmək üçün yarışlarınız və yalnız bir avtomobilin daha çox növləri var, mənim fikrimcə, avtomobili bərpa etmək istəyirsinizsə və pop-up reklamlardan əsəbiləşmirsinizsə, bu ən yaxşı oyundur.
Bütün ailə üçün uşaqlarla oynamaq üçün əla oyun