(Android/iOS) School of Chaos Online MMORPG daha çox kristalları aldadır
Feb 17, 2022 12:53:59 GMT -5
Post by perlinkrolanlomp on Feb 17, 2022 12:53:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ School of Chaos Online MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ School of Chaos Online MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox kristalları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ School of Chaos Online MMORPG 2022 version ▞▞▞
Oyun 2010-cu illərin əvvəllərində əyləncəli idi. Ancaq oyun iqtisadiyyatı indi heç bir şey deyil. Hər bir bahalı əşya indi ödəyə biləcəyiniz maksimumdur, daha asan əşyalar hələ də dəhşətlidir. Eşitdiklərimə görə hakerlər çoxalır və məktəb heç dəyişməyib. Qocaldı.
Bu pis PvP oyunu deyil və PvE də var. Bu oyunu və onların etdiklərini çox bəyənirəm.
Bu oyunlar saxtadır və hər şey çox bahadır
Pis deyil, yaxşı konsepsiya. Missiyalardan daha yaxşı qrafika və daha çox iş lazımdır
Bu oyunu ilk dəfə aldığımı xatırlayıram, heç vaxt səviyyəni necə qaldıracağımı bilmirdim. Ancaq bu uşaqlar tərəfindən hazırlanmış başqa bir oyunu yükləyəndə səviyyəni yüksəltmək üçün ad etiketlərinə ehtiyacım olduğunu bildim. Hər halda, bu uğursuzluqdan başqa, bu oyun çox əyləncəlidir! Bütün bezdirici Pay2Winners, veteranlar və məni öldürən peşəkarlar istisna olmaqla...
Köhnə versiyanın çətin və əyləncəli olduğunu görürsən. 21-ci səviyyə mənim götümü 5-ci səviyyə ilə necə döyə bilər, mənə deyin yeni versiyanı necə görürsünüz niyə yeni oyunçular köhnə oyunçulardan daha yaxşı şeylər əldə edirlər? Bura çatmağım 2 il çəkdi və mən 1-ci səviyyəli oyunçu ilə mübarizə apara bilmirəm, xahiş edirəm həll edin ki, niyə yeni oyunçulara bizdən daha yaxşı şeylər veririk, onların əldə etdikləri zireh 1-ci səviyyə üçün həqiqətən yaxşıdır, xahiş edirəm onu düzəldin.
Hər dəfə oyunu açanda fasiləsiz olaraq çökür
Pis K
Bu karantində vaxt keçirmək üçün gözəl oyundur! Mən bunu uşaqlara deyil, 11+ kimi insanlara tövsiyə edərdim, əla macəradır!
coookk gözəl oyunmuş bu yaa
Bu oyun gülüncdür. Düşmən sistemi pozulub. Oyunda irəliləmək çox çətindir. Səviyyəniz üçün yaxşı avadanlıq alsanız da, düşmən sizi vurur. Vaxt itkisi.
To install School of Chaos Online MMORPG on your Windows PC or Mac ... Now, press the Install button and like on an iPhone or Android device
Bu çox gözəldir, amma ağ qızla bu çətin qonağı necə ucaltmaq olar? Amma 8-ci Səviyyəyəm və bu yaxşı deyil!? Washrooom-da zorakılıqlar haqqında danışan bu qızla necə olacaqsınız?
Səssiz səhvi düzəldin, bu, bezdiricidir.
Disney Frozen Free Fall Hjernegymnastik xgdf
əla söz ola bilməz
School of Chaos Online MMORPG Rollimängud hcy
Əyləncəlidir, lakin qrafika yenilənməlidir, sonra onun tam potensialı olacaqdır
O qədər gözəldir ki, mən onu hər gün oynayıram 247
School of Chaos Online MMORPG Role Playing hrbb
School of Chaos Online MMORPG v1.785 Mod (compra libre)
zibil qrafikası, zibillə döyüş sistemi, çox uzun dərslik, çətin süjet və səsli aktyorluq, mümkünsə buna 0 ulduz verərdi.
Mən bu oyunu çox bəyənirəm, amma səviyyəni yüksəltmək üçün onu daha az teq edə bilərsən və o, mənə oynamağa icazə verməyəcək!!!!
Bu, əşyalar topladığınız və sikkələr əldə etdiyiniz yuxu oyunudur, parol yarada bilərsiniz, bununla da mübarizə aparın, demək olar ki, hər şeyi dost edin, hətta yeni səviyyəli vip Mən bu oyunu çox sevirəm və ona verirəm😇 PS daha çox edin, zəhmət olmasa!!
Yo! Mən bu oyunu bir neçə il əvvəl oynamışam və indi çox fərqlidir. Onların bütöv bir girişi var və oyunun nədən ibarət olduğunu həqiqətən izah edir və bu, həm də həqiqətən gülməlidir. Mən daha çox oyunçu görürəm və özümdən həzz alıram. Bütün tərtibatçılar üçün əla iş, hamınız həqiqətən əla iş görmüsünüz!
Bu oyun o qədər əyləncəli idi ki, o qədər yaxşı işləyir ki, mənim yalnız bir problemim var ki, müəyyən şeyləri almaq üçün müəyyən səviyyədə olmalısınız, lakin oyun sizə başlamaq və onu tez qazanmaq üçün 500 dollar verir, lakin çox keçmək lazımdır səviyyəni yüksəltmək üçün ad etiketləri əldə etmək üçün, lakin bütün bu oyun o qədər yaxşıdır ki, çıxarsalar, silah almaq üçün müəyyən bir səviyyəyə sahib olmalısınız. Mən bu 5 ulduzu bütün bunlara görə qiymətləndirirəm, əgər bordsa, yaxşı məşğuliyyət oyunudur
normal
Epik oyun, sadəcə olaraq, sizə qaçan dostlar ilə real sürətiniz qədər sürətlə qaçmayın, sadəcə olaraq, böyük oyun.
Yaxşı oyundu, amma oyuna 5$ xərclədiyim zaman o, 80$ çıxardı və oyun kredit kartımı sındırdı.
Bəli, indi istifadə etmirəm, hələ də təcrübəmi hər kəslə bölüşmək istəyirəm. Bu oyundan ciddi həzz aldım. Təxminən bir və ya iki ildir oynayıram, amma bilmirəm, bu mənim telefonumdur, yoxsa oyundur, məktəbdən kənara çıxanda zombilər heç bir yerdən çıxmağa və mənə hücum etməyə başlayır. Bəli, mənim hər hansı bir missiyam var və onlara hücum edə bilmərəm. Srsly, mən onlardan qaçsam belə, qarşıma çıxırdılar. Sonda çox şey və pul itirdim. Zəhmət olmasa düzəldin. yalvarıram 😫
LVL/MISSION STUCK, hər dəfə oflayn oluram və növbəti gün yenidən daxil oluram, mən həmişə eyni missiyada oynayacağam, eyni missiyanı təkrarlamaqdan nifrət edirəm, xahiş edirəm bunu 5 ulduz üçün düzəldin, təşəkkür edirəm
Çox yaxşıdır, çünki çox gözəl şeylər ala bilərsiniz və nəhayət xaos şəhəri kimi tullana bilərsiniz, mən çox tövsiyə edirəm və ayıları, dovşanları, zombiləri və canavarları öldürəndə bəzən vip və ad etiketləri alırsınız.
School of Chaos Online MMORPG Android Gameplay
Oyun yaxşıdır və hərəkət mükəmməldir, heç bir gecikmə və fırıldaq yoxdur
mən bu oyunu sevirəm amma serverimdə nasazlıq var 100 əşya sata bilmirəm klan müharibəsi 5 lvl klan lvl 30 vnl gedə bilmirəm zəhmət olmasa bunu düzəldin Name:Zackdonotkill23
Bu proqramı bəyənirəm, əyləncəli və çox yaxşı, gözəl oyundur
Baxisdan it gununde oyundu yuklemisdim acmadi😠😠😠
School of Chaos Online MMORPG Role Playing eln
Parolum dəyişdirildi və parol tələb etdiyim və cəhd etdiyim hər şey səhv deyir. Mən dəfələrlə kömək istədim, oyunun sahibi onu oynayan insanlara kömək etmək üçün daha çox vaxt sərf etməlidir.